Βαβυλωνία

Βαβυλωνία

Εκπομπή ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ | Στην Ελεύθερη Μετακίνηση Λέμε ΝΑΙ! (audio)

Εκπομπή ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.
Κάθε Παρασκευή στις 14:00, στην ERTOPEN.
Αναλύσεις και σχολιασμός… από τα κάτω.

Την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017, εξετάσαμε το θέμα της ελεύθερης χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Μισόν αιώνα μετά την κριτική στην ιδεολογία του αυτοκινήτου η Ελλάδα απλώνει παντού αυτοκινητόδρομους, συρρικνώνει το σιδηρόδρομο, ενώ σηκώνει φράχτες ελέγχου της μετακίνησης στις πόλεις, που χωρίς τη μετακίνηση απλώς δεν είναι πόλεις!

Ποια είναι η γνώμη του Κώστα Φωτεινακη από τους Φίλους Της Φύσης; Τι αναφέρουν ανθρωποι που συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες για ελεύθερη μετακίνηση;

Παρουσιάζει ο Νίκος Ιωαννου. Δημοσιογραφική επιμέλεια: Γιώργος Παπαχριστοδούλου.

Ραδιοφωνικά στους 106,7 στα fm για την Αττική και την Εύβοια, στους 96,5 μέσω του εργατικού κέντρου Εύβοιας και στους 97,3 στην Βοιωτία, μέσω του ράδιο “Ένωση”.
Διαδικτυακά στο http://www.ertopen.com/radio.

Τα ηχητικά όλων των εκπομπών εδώ.

image_pdfimage_print

Διαβαστε επισης

Εκπομπή ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ | Tsipras Yellow Submarine (audio)

Εκπομπή ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ. Κάθε Παρασκευή στις 14:00, στην ERTOPEN. Αναλύσεις και σχολιασμός… από τα κάτω. Ο Νίκος Ιωάννου στον πρώτο εβδομαδιαίο σχολιασμό του Σεπτεμβρίου για την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά κυρίως για την κινηματική πολιτική, την πολιτική των από τα κάτω, με ανταποκρίσεις από Πειραιά και Θεσσαλονίκη με τους Πέτρο Τζιέρη[…]

Διαβάστε περισσότερα »

Στον Πόλεμο για το νερό έχουμε πάρει θέση (audio)

Ηχητικό από την εκδήλωση-συζήτηση για το ζήτημα της επίθεσης στο νερό και τις δικές μας αντιστάσεις που έγινε την Παρασκευή 11/11, στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Nosotros. Ομιλητές: Γ. Παπαχριστοδούλου (Χειρονομία Αντιεξουσιαστική Κίνηση) Β. Βλάχου (Σύλλογος Κατακλυζομένων Μεσοχώρας) Γ. Παπαδημητρίου (Σύλλογος προστασίας Αράχθου)

Διαβάστε περισσότερα »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

fifteen − two =