ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αντώνης Μπρούμας

Ο Αντώνης Μπρούμας είναι ανεξάρτητος ερευνητής και ακτιβιστής των κινημάτων βάσης. Ασχολείται με ζητήματα, που αφορούν την πολιτική οικονομία των κοινωνικών κινημάτων, τα κοινά (commons) και την αλληλεπίδραση μεταξύ δικαίου και τεχνολογίας. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά και πολιτικά περιοδικά και ιστοσελίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Δανάη Κασίμη

Η Δανάη Κασίμη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι δικηγόρος. Η ενασχόλησή της με τα κοινά, μέσα από τη συμμετοχή της σε πολιτικές δράσεις, ξεκίνησε από τα πρώτα φοιτητικά της χρόνια στη Νομική σχολή. Έχει ασχοληθεί με τη φωτογραφία σε σκοτεινό θάλαμο και ασχολείται και με το αισθητικό κομμάτι του περιοδικού Βαβυλωνία. Αναζητά συλλογικές λύσεις για την κοινωνική ισότητα, τη δικαιοσύνη και την ελευθερία.

Ελιάνα Καναβέλη

Η Ελιάνα Καναβέλη είναι παιδαγωγός, κοινωνιολόγος-ερευνήτρια. Κοινωνικά και πολιτικά περιπλανώμενη αναζητώντας δρόμους ελευθερίας.

Στέφανος Μπατσής

Ο Στέφανος Μπατσής γεννήθηκε στα Γιάννενα, κάτι που τον καθόρισε αρκετά, τελείωσε τη Νομική Σχολή Αθηνών, κάτι που τον καθόρισε ελάχιστα και διάβαζε από μικρός Βαβυλωνία, κάτι που τον καθόρισε απόλυτα.