Βαβυλωνία

Βαβυλωνία

Ένα Δύσκολο Αντίο…

Η αγωνίστρια Ρούλα Καντά μας αποχαιρέτησε για πάντα χτες το πρωί…

Η Ρούλα υπήρξε εδώ και χρόνια η πολυαγαπημένη μας συντρόφισσα και γραφίστρια του Περιοδικού Βαβυλωνία και της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας, μπροστάρισσα στο Νοσότρος και στην Κατάληψη Πάτμου και Καραβία, παρούσα σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για δικαιοσύνη και ελευθερία. Δίδαξε ήθος, αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια, παραμένοντας ως το τέλος πιστή στις αξίες της.

Η Πατησιώτισσα Ρούλα ήταν η ψυχή της παρέας με πάθος για τη ζωή. Όσο έξω καρδιά ήταν άλλο τόσο δούλευε σεμνά, αθόρυβα και αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια για τον κοινό μας σκοπό. Πόσα μερόνυχτα και ξενύχτια περνούσε για να “πάμε τυπογραφείο” τα έντυπα και τις αφίσες. Και μετά ακολουθούσε η συλλογική ικανοποίηση και καμιά ρακή.

Όσοι και όσες τη ζήσαμε γνωρίζουμε πολύ καλά πως το κενό που μένει δεν γεμίζει… Το μεγάλο έργο που άφησε θα μας συντροφεύει για πάντα.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΟΥΛΑ!

image_pdfimage_print

Διαβαστε επισης

Το Φασιστικό Κράτος της Τουρκίας ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Δημοκρατία της Ρόζαβα

Αντώνης Μπρούμας Το φασιστικό κράτος της Τουρκίας ετοιμάζεται να επιτεθεί στην δημοκρατία της Ρόζαβα. Οι κρατικές ρητορικές είναι γνωστές και επαναλαμβανόμενες, όπως σε κάθε τέτοιο ιστορικό γεγονός κρατικής τρομοκρατίας: Άμυνα δια της επίθεσης. Βάφτιση ως τρομοκρατών των αγωνιστών της ελευθερίας και των νικητών της μάχης κατά του ISIS. Θανατοπολιτική κατά[…]

Διαβάστε περισσότερα »

Δελτίο τύπου – Oλοκληρώθηκε το 5ο Β-FEST

Oλοκληρώθηκε το 5ο Β-FEST, Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ του Περιοδικού Βαβυλωνία. Ευχαριστούμε όλες και όλους που με οποιονδήποτε τρόπο το στήριξαν, ακόμα και απλά με την παρουσία τους, καθώς και όλους τους ομιλητές και τα μουσικά σχήματα που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους! Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την κολλεκτίβα ήχου “440 Sound[…]

Διαβάστε περισσότερα »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

four × four =